MultiVerdo

MultiVerdo is een minerale meststof met als bron kaliumnitraat. Met deze grondstof resulteert het gebruik van MultiVerdo in een optimale en efficiente opname van voedingsstoffen vanwege de synergie tussen kalium en het nitraat. Het gebruik van MultiVerdo als onderdeel van een bemestingsplan met Multigreen Classic of Multigreen Magic zal resulteren in een stevige grasmat van hoge kwaliteit met een beperkte vorming van biomassa en een hoge resistentie tegen betreding en ziekten.

Kenmerken en voordelen  
Voor gebruik op Sportvelden.
MultiVerdo kan het hele jaar gedoseerd worden als extra kaliumgift.
MultiVerdo past uitstekend in een bemestingsplan met Multigreen Classic of Multigreen Magic.
Het geeft de Greenkeeper/Sportveldbeheerder de mogelijkheid om extra kalium te geven op momenten dat het gras extra te lijden heeft vanwege vorst, periodes van droogte of door intensief gebruik.
MultiVerdo kan al heel vroeg in het voorjaar (februari) worden toegepast, voorafgaand aan de stikstofbemesting (Multigreen Printempo).
MultiVerdo kan tot laat in het jaar worden toegepast om de grasmat goed afgehard de winter in te laten gaan.
MultiVerdo is verkrijgbaar in fijne korrel (0,7-1,2 mm) en in poedervorm. Deze vorm kan eenvoudig in oplossing worden gebracht om vervolgens te spuiten.
De stikstof in de meststof bestaat voor 100% uit nitraat, wat resulteert in de bovengenoemde synergie bij het opnemen van de verschillende voedingsstoffen als kalium.
MultiVerdo werkt reeds bij lage temperatuur (vroege voorjaar/winterperiode) en wordt direct opgenomen.
Dosering 
De dosering is 15-30 gram per m2, afhankelijk van gebruiksdoel, tijdstip en type grond. In oplossing 10-20 kg per 100 liter, afhankelijk van de temperatuur van het water.
Toepassing 
MultiVerdoVerhouding N : K
MultiVerdo mini1:3
Multi-K oplosmeststof1:3
Graszaden
home
home
home
home